κατασκευή με τζάμια securit

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης συστήματος αλουμινίου σε πυλωτή πολυκατοικίας, βαρέως τύπου, με κλειδαριά τριών σημείων, με αλεξίσφαιρα τζάμια (securit) και επιπλέον εξωτερικές ασφάλειες. Στην πόρτα τοποθετήθηκε ηλεκτρικό κυπρί με τηλεχειρισμό. Στο πάνω μέρος της κατασκευής προστέθηκε ανοιγώμενο παράθυρο, για τον αερισμό του χώρου. Επίσης, τοποθετήθηκαν 3 ηλεκτρικά ρολά βαρέως τύπου, στα παράπλευρα ανοίγματα της πυλωτής, ύψους 2,30 μέτρα και πλάτους 3,80, 1,80 και 2,40 μέτρα. Η «ψάθα» των ρολών είναι κατασκευασμένη από προφίλ αλουμινίου, ενώ ο αφρός πολυουρεθάνης στο εσωτερικό των ρολών, εξασφαλίζει τις σωστές εσωτερικές θερμοκρασίες.

{fshare}

Κατασκευή αλουμινίου, με πόρτα, παράθυρο και δυο σταθερά σημεία και πολλαπλά κλε...
Κατασκευή αλουμινίου, με πόρτα, παράθυρο και δυο σταθερά σημεία και πολλαπλά κλε...
Σύστημα αλουμινίου σειράς Alumil, με επάλληλες τζαμαρίες και ηλεκτρικό ρολό αλου...
Ηλεκτρικό ρολό αλουμινίου-πολυουρεθάνης, βαρέως τύπου
Ηλεκτρικό ρολό αλουμινίου-πολυουρεθάνης, βαρέως τύπου
 
 
Powered by Phoca Gallery

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo