σύστημα αλουμινίου σε συμβολαιογραφείο

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης συστήματος αλουμινίου μεγάλης έκτασης, σε συμβολαιογραφείο 8ου ορόφου, επί της λεωφ. Ακαδημίας στην Αθήνα. Η κατασκευή περιλάμβανε 3 επάλληλες κατασκευές, με διπλό φύλλο έκαστη, συνολικού μήκους 10 μέτρων και ύψος 2,20 μέτρα. Στα φύλλα τοποθετήθηκαν διπλοί υαλοπίνακες. Επιπλέον, τοποθετήθηκε κιγκλίδωμα από μασίφ σίδηρο, μήκους 10 μέτρων, σε απλό σχεδιασμό και μια κατασκευή τύπου «βεντάλια», διάστασης 1,50 Χ 2,60 μέτρα. Η βεντάλια κατασκευάστηκε από μασίφ σίδηρο και στα τελειώματά της τοποθετήθηκαν λόγχες.
Λόγω της ιδιαιτερότητας της δουλειάς, η τοποθέτηση έπρεπε να γίνει Κυριακή, έχοντας ειδικά άδεια κατάλληψης του οδοστρώματος, για περιορισμένο χρόνο, από την αστυνομία. Η μεταφορά των υλικών και των εργαλείων στον 8ο όροφο, έγινε με ειδικό γερανό.

Κατασκευή αλουμινίου από 3 επάλληλες μπαλκονόπορτες, με διπλό φύλλο έκαστη, συνο...
Σύστημα αλουμινίου από 3 επάλληλες μπαλκονόπορτες, με διπλό φύλλο έκαστη, συνολι...
 
 
Powered by Phoca Gallery

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo