Ανακαινίσεις

ανακαινίση Σήμερα, η ανακαίνιση ή ανακατασκευή ενός υφιστάμενου σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, μπορεί να είναι ιδανική λύση καθώς είναι γεγονός ότι η αγορά ενός ακινήτου έχει γίνει πλέον αρκετά δύσκολη για πολλούς.

Η Koutsos Metal δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 1992. Καθώς άλλαζαν οι ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα έτσι και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας προσαρμόστηκαν σε αυτές. Καταφέραμε να καταστήσουμε την επιχείρηση μας δυνατή και ανταγωνιστική στις ανακαινίσεις και όχι μόνο. Αναπτύξαμε και παρέχουμε στους πελάτες μια ολοκληρωμένη γκάμα σε προϊόντα και υπηρεσίες ανακαίνισης σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στα  υλικά και σύγχρονες τεχνικές ανακαίνισης αλλά και μεταλλικών κατασκευών.

Παρόλο που σήμερα ακόμη και μέσα από το Internet μπορεί κάποιος να βρει αρκετούς μαστόρους για ανακαίνιση, δύσκολα όμως θα βρει καλούς επισκευαστές. Εμείς επισκευάζουμε, ανανεώνουμε και ξανανιώνουμε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Παρέχουμε ολοκληρωμένη λύση και η ομάδα μας θα κάνει κάθε εργασία και επισκευή που είναι απαραίτητη για την ανακαίνιση σας ώστε να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Αφού έχετε αποφασίσει για την ανακαίνιση του χώρου σας, επωφεληθείτε και συμβουλευτείτε τον τεχνικό σύμβουλο της εταιρείας μας. Με τις γνώσεις και τις προτάσεις του, θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε την έκταση της ανακαίνισης αλλά και το στυλ που θα ακολουθήσετε.

Η Koutsos Metal ανακαινίζει τον χώρο σας με φροντίδα, μεράκι και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo