Κατασκευές αλουμινίου – σιδήρου – inox

Η Koutsos Metal εκτός από τις ανακαινίσεις, δραστηριοποιείται και στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου & σιδήρου. Έχουμε πλούσια τεχνογνωσία και εμπειρία ενώ παράλληλα παρακολουθούμε και προσαρμοζόμαστε συνεχώς στα νέα κατασκευαστικά δεδομένα.

Δείχνουμε σεβασμό και ενδιαφέρον προς τις ανάγκες των πελατών μας και τους παρέχουμε ασφαλείς, έξυπνες και οικονομικές λύσεις σε κάθε μεταλλική κατασκευή που αφορά στην ασφάλεια, τη μόνωση, τη σκίαση αλλά και τη στεγάνωση του χώρου τους.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγάλες εταιρείες κουφωμάτων αλουμινίου, EUROPA, EXALCO, ALUMIL, COMPASS και παρέχουμε πιστοποιήσεις για κάθε εργασία ενεργειακού κουφώματος που παραδίδουμε.
Πέρα από τα προηγούμενα, προσφέρουμε άμεση κι εύκολη επικοινωνία με τον τεχνικό σύμβουλο της επιχείρησής μας, όπως επίσης άρτια μελέτη και ολοκλήρωση των εργασιών και ανταγωνιστικές τιμές. Αυτοί, είναι κάποιοι μόνο από τους λόγους για τους οποίους μπορείτε να μας επιλέξετε με σιγουριά για την οποιαδήποτε μεγέθους κατασκευή αλουμινίου, Ιnox ή σιδηροκατασκευής.

 

Σκάλα ΙΝΟΧ

Αλεξίσφαιρα

Πέργκολα

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo