Επιπλέον παρεχόμενες υπηρεσίες

Όπως είναι γνωστό πλέον, η διαδικασία ρύθμισης των αυθαιρέτων κτιρίων, γίνεται υποχρεωτικά και βάσει νόμου, μόνο από υπεύθυνο πολιτικό μηχανικό ή αρχιτέκτονα μηχανικό. Ως εκ τούτου, η Koutsos Metal, μέσω συνεργασίας που έχει συνάψει με Τεχνικό Γραφείο Πολιτικών Μηχανικών, αναλαμβάνει να διεκπαιρεώσει άμεσα και με τη δέουσα προσοχή, τη ρύθμιση όλων των αυθαίρετων κτιρίων και κατασκευών, που περιλαμβάνονται στο νέο νόμο περί ρύθμισης αυθαιρέτων. Αναλαμβάνουμε το σύνολο της διαδικασίας, σε όλη την Ελλάδα και καταθέτουμε το φάκελό, με την ελάχιστη δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα λεπτομερούς ελέγχου από επαγγελματία μηχανικό, της στατικής επάρκειας, για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του κτιρίου σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας υπενθυμίζουμε ότι, ακόμη κι αν είστε βέβαιοι πως το ακίνητό σας είναι απολύτως νόμιμο, πρέπει υποχρεωτικά να συμβουλευτείτε τον Μηχανικό, για την αποφυγή προβλημάτων κατά τη μεταβίβαση του ακινήτου σας, μετά το πέρας της προθεσμίας του συγκεκριμένου νόμου.

Τέλος, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης μέσω του προγράμματος "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ" καθώς και πάσης φύσεως μελέτες και κατασκευές.

 

Share

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo