Ανακαινίσεις - κουζίνες

Η κουζίνα είναι η καρδιά κάθε σπιτιού. Είναι το πλέον πολυσύχναστο δωμάτιο αφού αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης της οικογένειας. Οποιαδήποτε τροποποίηση στον χώρο αυτό, μπορεί και θα επηρεάσει ολόκληρη την εικόνα του σπιτιού. Γι’ αυτό, θα πρέπει κάθε κίνηση ανακαίνισης που κάνουμε, να είναι συνετή και προσεκτικά σχεδιασμένη, έτσι ώστε να καθιστά την κουζίνα μας λειτουργική και όμορφή αλλά και να μας γλιτώσει από περιτά έξοδα. Τον χώρο που καθένας από εμάς επιθυμεί να πιει το πρωί τον καφέ του.

Διαδικασία ανακαίνισης: Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για την ανακαίνιση της κουζίνας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η περιοχή στην βρίσκεται το οίκημα, την ηλικία του σπιτιού, αλλά και από το ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε. Αποτελείται δε από τέσσερα μέρη: Τον σχεδιασμό, την εφαρμογή, τις επισκευές ή την επανοικοδόμηση (εάν πρόκειται για ολική αλλαγή του δωματίου) και τα φινιρίσματα.

Βασικοί άξονες ανακαίνισης: Είναι τρία τα βασικά στοιχεία, γύρω από τα οποία περιστρέφεται η ανακαίνιση μιας κουζίνας. Αυτά είναι το μαγείρεμα, η αποθήκευση και ο καθαρισμός. Μία σωστά σχεδιασμένη κουζίνα καλύπτει επαρκώς και τις τρεις αυτές τις ανάγκες.

Πλεονεκτήματα: Μια πρόσφατα ανακαινισμένη κουζίνα, δεν έχει να προσφέρει παρά μόνο πλεονεκτήματα. Καταρχήν, αποκτάμε έναν χώρο νέο, όμορφο και καθαρό. Εξοικονομεί χώρους για επιπλέον αποθήκευση ή χρήσεις όπως ένα γραφείο ή χώρο χειροτεχνιών και χόμπυ (ράψιμο, χαρτοκοπτική κτλ). Τέλος, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, ακόμα κι αν αυτή είναι πολυμελής. Η ανακαίνιση της κουζίνας εξασφαλίζει την άνεση, τη σωστή χρήση και τη λειτουργικότητα ενώ παράλληλα αυξάνει την αξία του σπιτιού.

 

Share

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Σκάλες όλων των τύπων και σχεδίων

  08/03/2018

  Μικρή ή μεγάλη, στρογγυλή ή με πλατύσκαλο,εμείς μπορούμε να κατασκευάσουμε την σκάλα που χρειάζεσαι! 

  Επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού επιμέτρησης: Τ.213 0067542, Κ.693 9872135, Ε.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   
 • Σήτα PetScreen για τα κατοικίδια

  01/03/2018

  Σχισμένες σήτες λόγω των συμπαθών συγκατοίκων μας; Όχι πια!!!

  Για όλους εμάς που έχουμε την χαρά να ζούμε μαζί με ζωάκια, η τεχνολογία μας λύνει τα χέρια, με το νέο ειδικά κατασκευασμένο πανί, PetScreen.

  To PetScreen είναι ένας πρωτοποριακός τύπος πανιού σήτας, με πυκνή και συμπαγή πλέξη, κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από fiberglass, υλικό που να είναι ανθεκτικό στις "επιθέσεις" κατοικιδίων.

  Το PetScreen εφαρμοζεται μόνο σε ανοιγόμενες, συρόμενες (επάλληλες ή χωνευτές) και σταθερές σήτες. Λόγω του πάχους του πανιού δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε σίτα plisse ή σίτα κάθετης κίνησης.

  Για εξοχικές κατοικίες που υπάρχει έντονο το πρόβλημα των τρωκτικών, υπάρχει η λύση του μεταλλικού πανιού. Το μεταλλικό πανί έχει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές με το PetScreen.

  Μάθετε περισσότερα για τα αντικωνωπικά συστήματα με ένα απλό τηλεφώνημα: 2130067542 & 6931003468.

   
 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo