Ανακαινίσεις - κουζίνες

Η κουζίνα είναι η καρδιά κάθε σπιτιού. Είναι το πλέον πολυσύχναστο δωμάτιο αφού αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης της οικογένειας. Οποιαδήποτε τροποποίηση στον χώρο αυτό, μπορεί και θα επηρεάσει ολόκληρη την εικόνα του σπιτιού. Γι’ αυτό, θα πρέπει κάθε κίνηση ανακαίνισης που κάνουμε, να είναι συνετή και προσεκτικά σχεδιασμένη, έτσι ώστε να καθιστά την κουζίνα μας λειτουργική και όμορφή αλλά και να μας γλιτώσει από περιτά έξοδα. Τον χώρο που καθένας από εμάς επιθυμεί να πιει το πρωί τον καφέ του.

Διαδικασία ανακαίνισης: Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για την ανακαίνιση της κουζίνας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η περιοχή στην βρίσκεται το οίκημα, την ηλικία του σπιτιού, αλλά και από το ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε. Αποτελείται δε από τέσσερα μέρη: Τον σχεδιασμό, την εφαρμογή, τις επισκευές ή την επανοικοδόμηση (εάν πρόκειται για ολική αλλαγή του δωματίου) και τα φινιρίσματα.

Βασικοί άξονες ανακαίνισης: Είναι τρία τα βασικά στοιχεία, γύρω από τα οποία περιστρέφεται η ανακαίνιση μιας κουζίνας. Αυτά είναι το μαγείρεμα, η αποθήκευση και ο καθαρισμός. Μία σωστά σχεδιασμένη κουζίνα καλύπτει επαρκώς και τις τρεις αυτές τις ανάγκες.

Πλεονεκτήματα: Μια πρόσφατα ανακαινισμένη κουζίνα, δεν έχει να προσφέρει παρά μόνο πλεονεκτήματα. Καταρχήν, αποκτάμε έναν χώρο νέο, όμορφο και καθαρό. Εξοικονομεί χώρους για επιπλέον αποθήκευση ή χρήσεις όπως ένα γραφείο ή χώρο χειροτεχνιών και χόμπυ (ράψιμο, χαρτοκοπτική κτλ). Τέλος, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, ακόμα κι αν αυτή είναι πολυμελής. Η ανακαίνιση της κουζίνας εξασφαλίζει την άνεση, τη σωστή χρήση και τη λειτουργικότητα ενώ παράλληλα αυξάνει την αξία του σπιτιού.

 

Share

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo