ανακαινίσεις - καμίνια

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 35 ΤΜ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ολοκληρώθηκε η ολική ανακαίνιση, διαμερίσματος 35 τ.μ., στα Καμίνια του Πειραιά. Πρόκειται για ένα υπερυψωμένο, ισόγειο διαμέρισμα δύο δωματίων, το οποίο βρίσκεται σε πολυκατοικία παλαιότερη των 40 ετών. Αν και στο σύνολό της, η πολυκατοικία έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, το εν λόγω διαμέρισμα παρέμεινε στην αρχική του κατάσταση, έχοντας πολλές κι ουσιαστικές φθορές. Η ανακαίνιση του διαμερίσματος κρίθηκε παραπάνω από απαραίτητη, προκειμένου οι ιδιοκτήτες, να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την περιουσία τους. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν είναι οι ακόλουθες:

 1. Αποξήλωση όλων των παλαιών υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέων. Επίσης, τοποθετήθηκε νέος ηλεκτρικός πίνακας, σύγχρονων προδιαγραφών.
 2. Αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων στους τοίχους και του μωσαϊκού στο πάτωμα.
 3. Επιδιόρθωση, μόνωση και χρωματισμός όλων των τοίχων.
 4. Κατασκευή και τοποθέτηση μπαλκονόπορτας και παραθύρου από ψυχρό αλουμίνιο (διπλό τζάμι, σίτα και πατζούρι)
 5. Κατασκευή και τοποθέτηση ντουλάπας ιματισμού στο υπνοδωμάτιο.
 6. Κατασκευή και τοποθέτησηντουλαπιών κουζίνας.
 7. Τοποθέτηση εσωτερικών πορτών, από λευκή λάκα.
 8. Τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας, σε ειδική διάσταση.
 9. Τοποθέτηση πλακιδίων στα πατώματα και τον τοίχο της κουζίνας.
 10. Πλήρης ανανέωση του μπάνιου. Τοποθετήθηκαν πολύ μοντέρνα πλακίδια και νέα είδη υγιεινής, ενώ η ντουζιέρα, λόγω έλειψης χώρου, έγινε χτιστή, με μάρμαρο. Επίσης, τοποθετήθηκε νέος καθρέφτης με ραφάκι και ηλεκτρικός θερμοσίφωνας.

Share

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Σκάλες όλων των τύπων και σχεδίων

  08/03/2018

  Μικρή ή μεγάλη, στρογγυλή ή με πλατύσκαλο,εμείς μπορούμε να κατασκευάσουμε την σκάλα που χρειάζεσαι! 

  Επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού επιμέτρησης: Τ.213 0067542, Κ.693 9872135, Ε.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   
 • Σήτα PetScreen για τα κατοικίδια

  01/03/2018

  Σχισμένες σήτες λόγω των συμπαθών συγκατοίκων μας; Όχι πια!!!

  Για όλους εμάς που έχουμε την χαρά να ζούμε μαζί με ζωάκια, η τεχνολογία μας λύνει τα χέρια, με το νέο ειδικά κατασκευασμένο πανί, PetScreen.

  To PetScreen είναι ένας πρωτοποριακός τύπος πανιού σήτας, με πυκνή και συμπαγή πλέξη, κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από fiberglass, υλικό που να είναι ανθεκτικό στις "επιθέσεις" κατοικιδίων.

  Το PetScreen εφαρμοζεται μόνο σε ανοιγόμενες, συρόμενες (επάλληλες ή χωνευτές) και σταθερές σήτες. Λόγω του πάχους του πανιού δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε σίτα plisse ή σίτα κάθετης κίνησης.

  Για εξοχικές κατοικίες που υπάρχει έντονο το πρόβλημα των τρωκτικών, υπάρχει η λύση του μεταλλικού πανιού. Το μεταλλικό πανί έχει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές με το PetScreen.

  Μάθετε περισσότερα για τα αντικωνωπικά συστήματα με ένα απλό τηλεφώνημα: 2130067542 & 6931003468.

   
 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo