Μεταλλική σκάλα με ηλεκτρικό μοτέρ

Mεταλλική σκάλα, εξωτερικού χώρου από γαλβανιζέ σίδηρο βαρέως τύπου, 80*40*3, με ηλεκτρικό γερανό για την ανύψωση της. Ο μηχανισμός 220 watt, σηκώνει συνολικό βάρος έως 450 κιλά και στηρίζεται σε κατασκευή από επίσης γαλβανιζέ κοιλοδοκούς. Η βάση στήριξης της σκάλας είναι κατασκευασμένη από λαμαρίνα 10 χιλιοστών ενώ η κουπαστή είναι διαμέτρου 3 εκατοστών. Τα σκαλοπάτια είναι 60ρια, κατασκευασμένα από πρεσσαριστή λαμαρίνα. Η κατασκευή έγινε για λογαριασμό της εταιρείας Viopol στα Οινόφυτα Αττικής.

Δείτε την σκάλα σε λειτουργία στα παρακάτω video:


 

 

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo