Ολική Ανακαίνιση Διαμερίσματος στην Ηλιούπολη

Πρόκειται για ένα κτήριο κατασκευής του 1959, το οποίο όμως ήταν πολύ γερή κατασκευή, χωρίς ουσιαστικά προβλήματα υγρασίας και διάβρωσης. Οι νέοι ιδοκτήτες αποφάσισαν την ολική ανακατασκευή του, διαμορφώνοντας τους χώρους εκ νέου.

Έτσι λοιπόν, έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και τοποθετήθηκε νέος ηλεκτρικός πίνακάς. Επιπλέον έγινε εγκατάσταση της αναμονής για σύνδεση στο δίκτυο του φυσικού αερίου.

Η κουζίνα με την σαλοτραπεζαρία ενωποιήθηκαν, με την κατεδάφιση δύο τοίχων και την υποστήλωση του ταβανιού. Τα υπνοδωμάτια που πριν επικοινωνούσαν με ενδιάμεση πόρτα, τώρα διαχωρίστηκαν και το καθένα έχει την δική του είσοδο. Επιπλέον, δημιουργήθηκε ένα μικρό γραφείο για τις ώρες μελέτης κι εργασίας, το οποίο αποτελεί και τον προθάλαμο για την παιδική κρεβατοκάμαρα.

Αντικαταστάθηκαν όλα τα κουφώματα με νέα με θερμοδιακοπτόμενους υαλοπίνακες και αντικουνουπικά συστήματα, ενώ το πάτωμα καλύφθηκε με πλάκες σε απομίμηση ξύλου. Στην κουζίνα επίσης αντικαταστάθηκαν όλα τα ντουλάπια, με νέα μοντέρνας γραμμής, ενώ στα υπνοδωμάτα μπήκαν καινούργιες ντουλάπες.

Το μπάνιο άλλαξε όψη μετά την αντικατάσταση όλων των παλαιών ειδών υγιεινής και την τοποθέτηση της καμπίνας στο ντουζ και του επίπλου με τον καθρέφτη.

Η είσοδος στο διαμέρισμα ασφαλίστηκε με θωρακισμένη πόρτα, σύγχρονης γραμμής.

Η βεράντα του διαμερίσματος επίσης πλακοστρώθηκε, ενώ ο τοίχος επενδύθηκε με διακοσμητικό τούβλο. Η κουπαστή του κιγκλιδώματος αντικαταστάθηκε κι ολόκληρο το κάγκελο συντηρήθηκε. Τέλος τοποθετήθηκε τέντα περιμετρικά του διαμερίσματος.

Share

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo