Τι είναι η Εύκαμπτη Πέτρα (flex stone);

Τι είναι η εύκαμπτη πέτρα;Πρόκειται για εύκαμπτο μονωτικό και διακοσμητικό υλικό, το οποίο μονώνει ρωγμές, προστατεύει εσωτερικά κι εξωτερικά από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες καλοκαίρι και χειμώνα. Παράγεται από 100% φυσικά υλικά κι έτσι είναι φιλικό προς το περιβάλλον, με πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα ευρωπαικά πρότυπα.
Το βρίσκουμε στην αγορά σε απίθανα χρώματα και σχήματα, για όλα τα γούστα και τις εφαρμογές (πέτρας-σχιστόλιθο-πορόλιθο). Έχει ανάγλυφη μορφή και το πάχος του είναι από 3 έως 6 χιλιοστά και το πλάτος του όπως και το μήκος του διαμορφώνεται κατά βούληση.

Στείλε μας κι εσύ το ερώτημά σου εδώ και σύντομα θα δεις την απάντηση να δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας.

 

 

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo