Τι είναι το βερνίκι εμποτισμού;

Τι είναι το βερνίκι εμποτισμούΤο βερνίκι εμποτισμού, γνωστό και ως στέινερ, είναι βερνίκι προστασίας για ξύλινες επιφάνειες. Εξ' ορισμού, το στέινερ δεν δημιουργεί κρούστα στο εξωτερικό του ξύλου, αλλά απορροφάται στα εσωτερικά στρώματα, προστατεύοντας το υλικό μας από τους μικροοργανισμούς (σαράκι, μούχλα κτλ) και τις καιρικές συνθήκες. Αφήνει δε, τα νερά και τους ρόζους του ξύλου να φαίνονται δίνοντας ένα εξαιρετικό και κάπως πεπαλαιωμένο αποτέλεσμα. Ωστόσο, στην Koutsos Metal, έχουμε χρησιμοποιήσει βερνίκια εμποτισμού και σε άλλα υλικά, όπως ο γύψος και ο φελός, για να πετύχουμε πιο "ιδιότροπα" αποτελέσματα.

Στείλε μας κι εσύ το ερώτημά σου εδώ και σύντομα θα δεις την απάντηση να δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας.

 

 

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo