Πως γίνεται η Μόνωση και Στεγανοποίηση ταράτσας;

Πως γίνεται η μόνωση της ταράτσαςΥπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μονώσεις και να στεγανοποιήσεις την ταράτσα σου. Ο πιο ενδεδειγμένος είναι ο ακόλουθος:


1. Καθαρισμός της επιφάνειας κι απόξεση των σαθρών κονιαμάτων.
2. Τοποθέτηση εναλλάξ στρώσεων ΜονωτικώνΥλικών (Άσφαλτος με γαλάκτωμα ταχείας πήξεως, στρώματα υαλουφάσματος και τέλος πολτώδες γαλάκτωμα για σφράγιση των κενών).
3. Τέλος, το φινίρισμα γίνεται με αλουμίνιο, το οποίο είναι βατό, δηλαδή μπορούμε να πατήσουμε πάνω του.
Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι, μια πολύ καλή μέθοδος στεγανοποίησης της ταράτσας, είναι η τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων. Ωστόσο, με τα πλακάκια πετυχαίνουμε μεν την στεγανοποίηση, δεν έχουμε όμως την θερμομόνωση που πετυχαίνουμε με τον προαναφερόμενο τρόπο, εκτός κι αν προηγηθούν μονωτικές εργασίες της τοποθέτησης των πλακιδίων.

Αν λοιπόν έχει και η δική σου ταράτσα ανάγκη μόνωσης/στεγανοποίησης, τότε μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στα τηλέφωνα 2130067542 και 6938919396 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας: http://www.koutsos-metal.gr/contact. Τεχνικός μας θα σε επισκεφτεί δωρεάν και κατόπιν μελέτης θα σου προτείνει την πιο σωστή λύση για το δικό σου πρόβλημα.

 

 

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo