Τι επιλογές επένδυσης του πατώματος έχω για την κουζίνα μου;

Δείτε τις επιλογές πατωμάτων που υπάρχουν στην αγοράΗ κουζίνα είναι το πιο πολυσύχναστο και παράλληλα το πιο σκληρά δοκιμαζόμενο δωμάτιο του σπιτιού, επομένως, πρωταρχική  ανάγκη είναι, το υλικό κάλυψης του πατώματος να είναι ανθεκτικό και να αντέχει στις κακουχίες και την υγρασία.

Tα δάπεδα χωρίζονται σε σκληρά και μαλακά.

 1. Σκληρά δάπεδα. Τα δάπεδα αυτά, μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν μονόδρομος, αφού δεν υπήρχαν άλλα υλικά να τα αντικαταστήσουν. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα, τα σκληρά δάπεδα είναι οι πρωταγωνιστές αφού τα χαρακτηρίζει μια κλασσική κομψότητα. Το μειονέκτημα των σκληρών δαπέδων  είναι το κόστος τους, σε αγορά και τοποθέτηση, η ολισθηρότητά τους και το γεγονός ότι πρέπει να τοποθετηθούν από επαγγελματία τεχνίτη. Σκληρά δάπεδα θεωρούνται τα κεραμικά πλακάκια, η πέτρα, τα μάρμαρα κι ο σχιστόλιθος.

2. Μαλακά δάπεδα. Στον αντίποδα των πρώτων, βρίσκονται τα μαλακά δάπεδα, τα οποία είναι ανθεκτικά, ζεστά και καθαρίζονται εύκολα. Το μειονέκτημά τους είναι ότι για να τοποθετηθούν το υπόστρωμα θα πρέπει να είναι εντελώς επίπεδο. Διαφορετικά θα χρειαστεί να τοποθετηθεί υπόστρωμα μοριοσανίδας ή να πέσει νέα τσιμεντοκονία. Στην κατηγορία των μαλακών δαπέδων ανήκουν το λινόλεουμ, το βινύλιο, το καουτσούκ, ο φελλός, οι μοκέτες από φυτικές ίνες (ψάθα) και το ξύλο.

Στην Koutsos Metal μπορούμε να αναλάβουμε πάσεις φύσεως εργασίες κάλυψης πατωμάτων! Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες: 2130067542 & 6938919396 ή στείλε μας το μήνυμά σου μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

 

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo