Πως μπορώ να κάνω "πράσινη" την κουζίνα μου;

Με συσκευές που καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, όπως οι επαγωγικές εστίες οι οποίες μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας που σπαταλούν οι εστίες κατά 90%, ή πλυντήρια πιάτων τελευταίας τεχνολογίας που μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 41%, μπορούμε να δώσουμε "πράσινη" απόχρωση στην ενεργοβόρα κουζίνα μας.

Στο επίπεδο της υγείας τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα. Η χρήση υλικών που δεν περιέχουν φορμαλδεΰδη στα ντουλάπια και τους πάγκους, βαφές με ελάχιστες ή καθόλου ΠΟΕ (πτητικές οργανικές ενώσεις), υδροδιαλυτά συγκολλητικά, αλλά και ο καλός εξαερισμός, είναι απαραίτητες ενέργειες για την εξυγίανση του περιβάλλοντος του σπιτιού. Με λίγα λόγια, μην αφήσετε την εξοικονόμηση ενέργειας να κυριαρχήσει στην πράσινη μετατροπή της κουζίνας σας. Οι κινήσεις προς τη δημιουργία μιας πιο υγειούς κουζίνας, είναι εξίσου σημαντικές.

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Στην Koutsos Μetal μπορούμε να διαμορφώσουμε μια άκρως οικολογική κουζίνα για σένα. Απλά κλείσε ένα ραντεβού μαζί μας στα 213 0067542 & 6938 919396ή στείλε μας το μήνυμά σου μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας εδώ!

 

 

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Σκάλες όλων των τύπων και σχεδίων

  08/03/2018

  Μικρή ή μεγάλη, στρογγυλή ή με πλατύσκαλο,εμείς μπορούμε να κατασκευάσουμε την σκάλα που χρειάζεσαι! 

  Επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού επιμέτρησης: Τ.213 0067542, Κ.693 9872135, Ε.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   
 • Σήτα PetScreen για τα κατοικίδια

  01/03/2018

  Σχισμένες σήτες λόγω των συμπαθών συγκατοίκων μας; Όχι πια!!!

  Για όλους εμάς που έχουμε την χαρά να ζούμε μαζί με ζωάκια, η τεχνολογία μας λύνει τα χέρια, με το νέο ειδικά κατασκευασμένο πανί, PetScreen.

  To PetScreen είναι ένας πρωτοποριακός τύπος πανιού σήτας, με πυκνή και συμπαγή πλέξη, κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από fiberglass, υλικό που να είναι ανθεκτικό στις "επιθέσεις" κατοικιδίων.

  Το PetScreen εφαρμοζεται μόνο σε ανοιγόμενες, συρόμενες (επάλληλες ή χωνευτές) και σταθερές σήτες. Λόγω του πάχους του πανιού δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε σίτα plisse ή σίτα κάθετης κίνησης.

  Για εξοχικές κατοικίες που υπάρχει έντονο το πρόβλημα των τρωκτικών, υπάρχει η λύση του μεταλλικού πανιού. Το μεταλλικό πανί έχει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές με το PetScreen.

  Μάθετε περισσότερα για τα αντικωνωπικά συστήματα με ένα απλό τηλεφώνημα: 2130067542 & 6931003468.

   
 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo