Πως μπορώ να κάνω "πράσινη" την κουζίνα μου;

Με συσκευές που καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, όπως οι επαγωγικές εστίες οι οποίες μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας που σπαταλούν οι εστίες κατά 90%, ή πλυντήρια πιάτων τελευταίας τεχνολογίας που μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 41%, μπορούμε να δώσουμε "πράσινη" απόχρωση στην ενεργοβόρα κουζίνα μας.

Στο επίπεδο της υγείας τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα. Η χρήση υλικών που δεν περιέχουν φορμαλδεΰδη στα ντουλάπια και τους πάγκους, βαφές με ελάχιστες ή καθόλου ΠΟΕ (πτητικές οργανικές ενώσεις), υδροδιαλυτά συγκολλητικά, αλλά και ο καλός εξαερισμός, είναι απαραίτητες ενέργειες για την εξυγίανση του περιβάλλοντος του σπιτιού. Με λίγα λόγια, μην αφήσετε την εξοικονόμηση ενέργειας να κυριαρχήσει στην πράσινη μετατροπή της κουζίνας σας. Οι κινήσεις προς τη δημιουργία μιας πιο υγειούς κουζίνας, είναι εξίσου σημαντικές.

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Στην Koutsos Μetal μπορούμε να διαμορφώσουμε μια άκρως οικολογική κουζίνα για σένα. Απλά κλείσε ένα ραντεβού μαζί μας στα 213 0067542 & 6938 919396ή στείλε μας το μήνυμά σου μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας εδώ!

 

 

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo