Ανακαίνιση του μπάνιου μου

Ποιες είναι οι απαραίτητες προετοιμασίες για την ανακαίνιση του μπάνιου;


ανακαίνιση μπάνιου εργασίεςΤο πρώτο και βασικότερο ζήτημα, είναι να έχεις κατασταλαγμένη άποψη σχετικά με το πώς θες να δείχνει το μπάνιο σου μετά την ανακαίνιση. Θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η για το πλήθος και το είδος των εργασιών. Αναρωτήσου: Οι παλιές υδραυλικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν ή θα αντικατασταθούν; Θα αλλάξεις μόνο τα πλακάκια ή και τα είδη υγιεινής; Τι μπαταρίες και τι έπιπλο μπάνιου θα βάλεις; Θα τοποθετήσεις νέα πόρτα ή παράθυρο;

Όταν λοιπόν θα έχεις όλες τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, μπορείς να πας στο αμέσως επόμενο ερώτημα, το οποίο είναι το «τι στυλ» θα δώσεις. Ακόμα κι αν «δεν γνωρίζεις από αυτά», μπορείς να πάρεις πάρα πολλές ιδέες και από το ίντερνετ αλλά και από περιοδικά διακόσμησης. Πρόσεξε μόνο γιατί η υπερπληροφόρηση μπορεί να σε μπερδέψει και να σε φέρει σε αδιέξοδο.

Το τρίτο βήμα είναι να βρεις τον τεχνίτη που θα πραγματοποιήσει την ανακαίνιση. Στην αγορά υπάρχουν πολλοί «μάστορες του ποδαριού» που τελικά μόνο ζημιά θα σου κάνουν. Γι’ αυτό λοιπόν να είσαι προσεκτικός/η στην επιλογή σου. Να διαλέξεις να συνεργαστείς με επαγγελματία, ο οποίος θα σου προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του και στον οποίο θα είσαι σίγουρος/η ότι μπορείς να βασιστείς για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τέλος, αφού καταλήξεις σε όλα τα προηγούμενα και πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του μπάνιου θα πρέπει να έχεις αφαιρέσει όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα αλλά και τα αξεσουάρ μπάνιου. Μόνον έτσι διευκολύνεται η ζωή των μαστόρων κι εσύ γλιτώνεις τα πράγματά σου από πιθανές απώλειες ή καταστροφές. Επίσης, εάν πρόκειται να γίνουν εργασίες που θα σηκώσουν σκόνες, καλό είναι να σκεπάσεις τα έπιπλα και γενικότερα στο σπίτι σου με υφάσματα για να τα προστατέψεις κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης.

 

 

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Σκάλες όλων των τύπων και σχεδίων

  08/03/2018

  Μικρή ή μεγάλη, στρογγυλή ή με πλατύσκαλο,εμείς μπορούμε να κατασκευάσουμε την σκάλα που χρειάζεσαι! 

  Επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού επιμέτρησης: Τ.213 0067542, Κ.693 9872135, Ε.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   
 • Σήτα PetScreen για τα κατοικίδια

  01/03/2018

  Σχισμένες σήτες λόγω των συμπαθών συγκατοίκων μας; Όχι πια!!!

  Για όλους εμάς που έχουμε την χαρά να ζούμε μαζί με ζωάκια, η τεχνολογία μας λύνει τα χέρια, με το νέο ειδικά κατασκευασμένο πανί, PetScreen.

  To PetScreen είναι ένας πρωτοποριακός τύπος πανιού σήτας, με πυκνή και συμπαγή πλέξη, κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από fiberglass, υλικό που να είναι ανθεκτικό στις "επιθέσεις" κατοικιδίων.

  Το PetScreen εφαρμοζεται μόνο σε ανοιγόμενες, συρόμενες (επάλληλες ή χωνευτές) και σταθερές σήτες. Λόγω του πάχους του πανιού δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε σίτα plisse ή σίτα κάθετης κίνησης.

  Για εξοχικές κατοικίες που υπάρχει έντονο το πρόβλημα των τρωκτικών, υπάρχει η λύση του μεταλλικού πανιού. Το μεταλλικό πανί έχει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές με το PetScreen.

  Μάθετε περισσότερα για τα αντικωνωπικά συστήματα με ένα απλό τηλεφώνημα: 2130067542 & 6931003468.

   
 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo