Ανακαίνιση του μπάνιου μου

Ποιες είναι οι απαραίτητες προετοιμασίες για την ανακαίνιση του μπάνιου;


ανακαίνιση μπάνιου εργασίεςΤο πρώτο και βασικότερο ζήτημα, είναι να έχεις κατασταλαγμένη άποψη σχετικά με το πώς θες να δείχνει το μπάνιο σου μετά την ανακαίνιση. Θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η για το πλήθος και το είδος των εργασιών. Αναρωτήσου: Οι παλιές υδραυλικές εγκαταστάσεις θα παραμείνουν ή θα αντικατασταθούν; Θα αλλάξεις μόνο τα πλακάκια ή και τα είδη υγιεινής; Τι μπαταρίες και τι έπιπλο μπάνιου θα βάλεις; Θα τοποθετήσεις νέα πόρτα ή παράθυρο;

Όταν λοιπόν θα έχεις όλες τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, μπορείς να πας στο αμέσως επόμενο ερώτημα, το οποίο είναι το «τι στυλ» θα δώσεις. Ακόμα κι αν «δεν γνωρίζεις από αυτά», μπορείς να πάρεις πάρα πολλές ιδέες και από το ίντερνετ αλλά και από περιοδικά διακόσμησης. Πρόσεξε μόνο γιατί η υπερπληροφόρηση μπορεί να σε μπερδέψει και να σε φέρει σε αδιέξοδο.

Το τρίτο βήμα είναι να βρεις τον τεχνίτη που θα πραγματοποιήσει την ανακαίνιση. Στην αγορά υπάρχουν πολλοί «μάστορες του ποδαριού» που τελικά μόνο ζημιά θα σου κάνουν. Γι’ αυτό λοιπόν να είσαι προσεκτικός/η στην επιλογή σου. Να διαλέξεις να συνεργαστείς με επαγγελματία, ο οποίος θα σου προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του και στον οποίο θα είσαι σίγουρος/η ότι μπορείς να βασιστείς για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τέλος, αφού καταλήξεις σε όλα τα προηγούμενα και πριν ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του μπάνιου θα πρέπει να έχεις αφαιρέσει όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα αλλά και τα αξεσουάρ μπάνιου. Μόνον έτσι διευκολύνεται η ζωή των μαστόρων κι εσύ γλιτώνεις τα πράγματά σου από πιθανές απώλειες ή καταστροφές. Επίσης, εάν πρόκειται να γίνουν εργασίες που θα σηκώσουν σκόνες, καλό είναι να σκεπάσεις τα έπιπλα και γενικότερα στο σπίτι σου με υφάσματα για να τα προστατέψεις κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης.

 

 

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  
 • Σήτες και κουνουπιέρες

  13/05/2013

  Προστατέψτε το σπίτι και την οικογένειά σας από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, με σύγχρονα και απόλυτα ασφαλή αντικωνωπικά συστήματα, κάθετης και οριζόντιας κίνησης. Σίτες πλισσέ, ρολό, χωνευτές ή σταθερές τέλεια προσαρμοσμένες σε όλα τα κουφώματα.

  Read more...  
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων σε μονοκατοικία στον Πειραιά

  08/01/2013

  Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων Πειραιάς Koutsos Metal

  Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών, ξύλινων κουφωμάτων, σε μονοκατοικία στον Πειραιά, με νέα παράθυρα αλουμινίου, σειράς Alumil.

  Δείτε το αποτέλεσμα

   

   

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo