Ανακαινίσεις - πειραιάς

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΡΟΣΟΨΕΩΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση της πρόσοψης και της περίφραξης παλαιάς μονοκατοικίας στην Καστέλλα του Πειραιά. Το οίκημα χρονολογείται από 1923, οπότε, όπως είναι κατανοητό έχει υποστεί εξαιρετικά μεγάλες φθορές, λόγω του χρόνου, των σεισμών αλλά και της υγρασίας. Ιδίως οι εξωτερικές τοιχοποιίες, είχαν απωλέσει σχεδόν ολοκληρωτικά τα επιχρίσματα (σοφάδες), με αποτέλεσμα να είναι πλέον εμφανής η τοιχοδομή. Στην περίφραξη, τα μεταλλικά κάγγελα αν και είχε γίνει προσπάθεια συντήρησής τους στο παρελθόν, είχαν "φαγωθεί" σχεδόν ολοκληρωτικά από την σκουριά με αποτέλεσμα να μην προσφέρουν πλέον καμιά ασφάλεια.

Οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ολοκληρωτική ανακατασκευή των εξωτερικών επιφανειών, μονώνοντας τους τοίχους, γκρεμίζοντας την παλαιά μάντρα και χτίζοντας νέα και τέλος επενδύοντας τους τοίχους με κεραμικό πλακάκι. Μάλιστα αποφάσισαν να δώσουν μια πιο σύγχρονη "νότα" στο ύφος των κιγκλιδωμάτων, της γκαραζόπορτας και της πόρτας, η οποία όμως δεν "χαλάει" το ύφος του σπιτιού.

Για τις μεταλλικές κατασκευές χρησιμοποιήθηκε στραντζαριστό γαλβανιζέ 100Χ20, ενώ τοποθετήθηκε μοτέρ για το άνοιγμα της γκαραζόπορτας. Στην πόρτα της εισόδου εγκαταστάθηκε ηλεκτρικό κυπρί.

 

Share

Κιγκλίδωμα περίφραξης από στραντζαριστό γαλβανιζέ 100Χ20. Η γκαραζόπορτα ανοίγει...
Κιγκλίδωμα περίφραξης από στραντζαριστό γαλβανιζέ 100Χ20. Η γκαραζόπορτα ανοίγει...
Αυλόπορτα από στραντζαριστό γαλβανιζέ 100Χ20, λαμαρίνα 3 χιλιοστών και μπάρα με ...
Πόρτα κεντρικής εισόδου από στραντζαριστό γαλβανιζέ 100Χ20 και λαμαρίνα 3 χιλιοσ...
Κιγκλίδωμα περίφραξης από στραντζαριστό γαλβανιζέ
Κιγκλίδωμα περίφραξης από στραντζαριστό γαλβανιζέ

prosfores

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

 • Σκάλες όλων των τύπων και σχεδίων

  08/03/2018

  Μικρή ή μεγάλη, στρογγυλή ή με πλατύσκαλο,εμείς μπορούμε να κατασκευάσουμε την σκάλα που χρειάζεσαι! 

  Επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού επιμέτρησης: Τ.213 0067542, Κ.693 9872135, Ε.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   
 • Σήτα PetScreen για τα κατοικίδια

  01/03/2018

  Σχισμένες σήτες λόγω των συμπαθών συγκατοίκων μας; Όχι πια!!!

  Για όλους εμάς που έχουμε την χαρά να ζούμε μαζί με ζωάκια, η τεχνολογία μας λύνει τα χέρια, με το νέο ειδικά κατασκευασμένο πανί, PetScreen.

  To PetScreen είναι ένας πρωτοποριακός τύπος πανιού σήτας, με πυκνή και συμπαγή πλέξη, κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από fiberglass, υλικό που να είναι ανθεκτικό στις "επιθέσεις" κατοικιδίων.

  Το PetScreen εφαρμοζεται μόνο σε ανοιγόμενες, συρόμενες (επάλληλες ή χωνευτές) και σταθερές σήτες. Λόγω του πάχους του πανιού δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε σίτα plisse ή σίτα κάθετης κίνησης.

  Για εξοχικές κατοικίες που υπάρχει έντονο το πρόβλημα των τρωκτικών, υπάρχει η λύση του μεταλλικού πανιού. Το μεταλλικό πανί έχει ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές με το PetScreen.

  Μάθετε περισσότερα για τα αντικωνωπικά συστήματα με ένα απλό τηλεφώνημα: 2130067542 & 6931003468.

   
 • Μεταλλική κατασκευή διακοσμητικών παγόβουνων Snow Land 2014

  10/12/2014

  Μια νέα πόλη χτίστηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! Μια μαγική, χιονισμένη πόλη γεμάτη παιχνίδια, τραγούδια, εκπλήξεις και ατέλειωτη διασκέδαση στον πάγο! Μην πάρεις λοιπόν τα βουνά! Έλα στη Snow Land, την πιο παγωμένη πόλη της Ελλάδας!
  Κι εννοείται βέβαια πως υπεύθυνη για τον τόσο πάγο, δεν είναι άλλη από την Koutsos Metal, που με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, πάγωσε το τοπίο!
  Δείτε το βίντεο και φωτογραφικό υλικό της κατασκευής

  Read more...  

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

europa logo alumil logo
exalco logo compass logo
goldendoor logo kete logo